31 Oca 2010

Geçen Haftasonu



Geçen hafta Winx gösterisi vardı TİM Gösteri Merkezi'nde. Bizim tontonda da bir Winx merakı var yaklaşık 2 senedir. İlk, dedesine cd'sini aldırması ile başladı :))... Sen ne kadar engellersen engelle,evde bir sürü cdsi var şu an.. Tam bir kabus...

Götürdük el mahkum,bizim tonton pek memnun oldu. Ama bence gösteri kalitesi olarak son derece vasattı. Dekor desen dekor yok,kostüm desen felaket.. Hele kesinlikle önlerde seyredilecek bir oyun değil.. Paramıza acıdık vallahi.
Kabus bitmedi tabi, tonton bir de gösteri sonunda kızlarla fotoğraf çektirdi, 'Flora elimi tuttu.'diye sayıkladı bütün gece..

2 hafta sonra Disney gösterisine biletlerimizi aldık.. Bakalım ondan memnun kalacak mıyız?




Aaaaaa, bu arada unutuyordum.Yolunuz Metro City' e düşürse Icessporto'ya bir uğrayın.. Biz geçen sene tontonun okuluyla keşfettik ...Güzel bir buzpateni pisti.. Eğer sizin minnoş kaymayı bilmiyorsa,muhakkak önceden telefon edip rezarvasyon yaptırın, çatkapı gidince hoca bulmak çok zor oluyor zira..


Dip not: Muhakkak yedek kıyafetle gidin, bir de eldiven şart..








İyi haftalar..

10 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

ufaklığın mutlu olduğu dolayısıyla seninde keyifli olduğun bir hsonu olmuş :)) bu arada oradaki spor salonuna gidiyorum bizim mekana gelmişsin :))

Unknown dedi ki...

Aaaa Burcu,nasıl memnun musun oradan,ben de 1 ay sonra başlayacağım şu bel mevzusundan dolayı,gelip bir bakmak istiyorum oraya..

Burcu Çalışkan dedi ki...

artıları eksileri var pınarcığım, mesela yeri merkezi, büyük bir yüzme havuzu var, yazın açık alanı büyük ve yeşillik, içerde aletlerin olduğ yer ferah günışığı alıyor bence bu taraflardaki en iyi özelliklere sahip yer. ama gel gör ki yönetim kendini hiç geliştirmiyor mesela yeni ders ve hocalar yok, bir şeyden şikayet etsen geri dönen yok vb.

MizahiGeveze dedi ki...

Vay be ... Ben de bekliyorum Tsubasa gelsin gidicem görmeye :D

Unknown dedi ki...

Burcu,benim gittiği yer,Nişantaşı'nda bir yer..Eski Vakko Gym'den ayrılanların kurduğu bir spor salonu.Hiç bir artısı yok,ama gel gör ki hocalar acaip ilgili..Benim içinde çok önemli o.. O zaman biraz düşüneyim,teşekkür ederim canım :))

Bora_MAN bir gidin bakalım,bilgi de bekleriz yalnız..

CherrybLossomgirL dedi ki...

çok şeker çıkmış resimlerde minnoşunuz :)

e. t. dedi ki...

minikler mutlu=anneler mutlu

:)

Unknown dedi ki...

Cherry, çok teşekkür ederimm :)))

e.t. aynen öyle..Yoksa kim beni o karda kıyamette,Maslak'a götürecek..Evimden çıkmazdım ki :)))

ceydabural dedi ki...

şu disney gösterisine gidesim var herkez gidiyor :) ne güzel kaymış senin şirin pek mutlu belli fotoğraflardan :)

Unknown dedi ki...

Ceydacığım,vallahi ben de 4 gözle bekliyorum..Bakalım göreceğiz...

Related Posts with Thumbnails