31 Eki 2009

Kitaplarımız

Şimdi bazı çocuklar vardır,araba delisidir,bazısı bebek. Bizimkinin de eline ver bir kalem, bir boya,yazsın,çizsin,kessin. İyi güzel seviyor da, benim de canım çıkıyor onu oyalayacak faaliyet bulana kadar. Çocukla beraber oynanacak oyunlar ve faaliyetler için, benim aldığım ilk kitaplar aşağıdaki fotoğrafdakilerdi.


0-1 yaşına kadar 'Bebekler için Beyin Geliştirici Zeka Oyunları' ve 'Anneciğim Benimle Oynar mısın?
1 Yaşından sonra da 'Benimle Oynar Mısın Anne?'den faydalandık. Bu kitapta çok faydalı,güzel aktiviteler var ama her zaman metaryaller elinin altında olmadığı için başka başka alternatifler araştırdım.
Veeee Boyut Yayınları'nın ANAOKULU dergi setini keşfettik. Tek kelime ile süper.Tonton'un acaip hoşuna gitti,öyle ki her akşam işten döndükten sonra hadi yapalım diye eteklerime yapışıyordu.Bir kere bu dergi setinde herşey var. Boyama var,kesme var,hikaye var,yapıştırma var,ödül var.Yok yok yani.. Kesinlikle alınması gereken bir set diye düşünüyorum.Daha sonra aldığım setleri düşününce fiyatı da oldukça makul..






Hem sizlere biraz fikir vermesi,hem de bana arşiv olması düşüncesi ile bizim tontonla,Anaokulu dergisinden yaptığımız faaliyetleri fotoğraflayalım dedim. Başlıyoruz...



Püsküllü bir şapka,bir otobüs,bir ev,bir at ve de bir ejdarha :)))















4 yorum:

ceydabural dedi ki...

bebek diyip geçmemek lazım küçük yaşlarda çocukların yeteneklerinin üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum
ne güzel çizip kesmesi boyaması

fotoğraflardaki küçük evi çok beğendim :)

Unknown dedi ki...

Çok şirin değil mi??

Burcu Çalışkan dedi ki...

miniği yetiştirirken bilinçli yönün hemen fark ediliyor, ne güzel :))

Unknown dedi ki...

Sağol Burcu.. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum,zaman çok değerli.Şimdi ne kaparsa kapacak,sonrasında kendimde o kadar gücü bulamayabilirim.:))))
Sevgiler

Related Posts with Thumbnails