31 Eki 2009

Bu koli nereye gidiyor?




1 aylık süren temel fotoğraf eğitiminde, derste ilk söylenen şey fotoğrafın bir anlatım biçim olduğu idi. Şimdi ne alaka diyeceksiniz,sabredin,anlatıyorum :))))


Fotokritik'te işte öyle bir fotoğraf,bana neler neler anlattı. Doğuda çekilmiş bir fotoda,bir kız çocuğu saç baş dağınık,elinde oyuncak bir bebek ,ama o bebeğe bir sarılışı var ki... Bizim tontonun,yüzüne bakmadığı bebekler aklımda geldi. Ah,o bebekler şu çocuğun elinde olsa ne kadar kıymetli olur dedim içimden. Sonra aklımdan 'Kardeşini Seç' sitesi geldi. Bakmak istersen buraya bir tık.Siteye girdim,ve anasayfadaki Sevgi Hanım'ın maili dikkatimi çekti.Kendisine hemen bir mail attım,ihtiyaç listesini aldım.


İşte bu koli,bizim tontonun Siirt'li arkadaşlarına gidiyor. Elimden geldiğince doldurdum koliyi.Bir partide sonradan göndereceğim.


Gelde şu fotoğrafın gücüne inanma.Ben o fotoyu görmesem,belki aklıma böyle bir yardım gelmeyecekti.Sebep olanlara binlerce teşekkür.

Umarım o yavruların yüzlerinde az da olsa bir tebessüm yaratabilirim. Umarım...

2 yorum:

ceydabural dedi ki...

bende seve seve bir şeyler yapmak isterim
en azından onların işine yarayacak eşyalar toparlarım
mail ile bana detaylı bilgi verirsen sevinirim en azından koliyi nasıl ulaştırdın?

Unknown dedi ki...

Sevgili fotoğraf penceresinden,
Koliyi Aras Kargo ile gönderdim. Adres bilgileri www.kardesini.sec sitesinde,orda,ansayfada Sevgi Hanım'ın mesajını göreceksin.Açık adresi ve mail bilgileri orada mevcut.
Sevgiler

Related Posts with Thumbnails