Sık sık toplanıyoruz biz. Ailenin hatunları, satıyoruz eşleri.Yapıyoruz yemekleri.İçiyoruz,yiyoruz bol bol sohbet ediyoruz.Ama genelde evde oluyoruz.
Bu sefer farklı birşeyler yapalım dedik.
Bir organizasyon düzenledik..
Yer:Beyoğlu
Mekan:The House Cafe,İstiklal,Mısır Apt.
Aktivite: Et Pişirme Teknikleri Atölyesi..
Evet,The House Cafe'nin et pişirme teknikleri atölyesini ayarladım. Atölye kısmı,mekanın sonunda,özel bir bölüm.Sadece size özel olan bir alan.Koca bir mutfak,büyük 2 masa var.Atölye derslerinde bir sürü alternatif var,biz özellikle değişik birşey olsun istedik ve eti seçtik.
The House Cafe'nin yemek direktörü,Coşkun Uysal anlattı dersi.Biz pek bir keyif aldık.O kadar ilgili bir şef ki,ne sorsak cevapladı.Bir sürü bilmediğimiz konu hakkında bilgi verdi.Et,tavuk nasıl marine edilir,nasıl saklanır, nasıl pişirilir gibi bir sürü şey anlattı.Sorduk,cevapladı,sorduk cevapladı.O kadar zevkliydi ki,ders bitmesin istedik.
Etlerin hazırlık aşaması ve pişirme işini biz yapmadık. Biz güzelce yedik..
Mekandan gözümüze takılanlar,
Bu da biz.... Pek keyifliyiz....
Bu arada,fotoğraf makinalı bayan,The House Cafe'nin organizasyonları ile ilgilenen Selen Hanım.Çok tatlı,ilgili bir bayandı.. Burdan çok teşekkürler...
Aaa çok anlattın,,ben de bir bakıyım,şu atölyede ne var derseniz,buraya bir
tık
Coşkun Uysal kim derseniz,
tık tık..
Bizden bu kadar.
İyi haftalar..