23 Haz 2010

Bizim prenses nasıl giyiniyor?

Görmeden sevdiğim 2 minnoş var benim..Tanışmadıysanız,tanıştırayım..Civcikler...Allah nazarlardan korusun,bayılıyorum onlara..Özellikle yanaklarına..

Bu tatlı minnoşların tatlı annesi ise mimlemiş beni.
Bana da cevaplamak düşmüş..

İşte geliyor...

Duru's Style...

1.Nasıl Giydiriyorum?

Çok severek giydirdim hep..Bebekken bile,hiç bodylerle çıkarmadım mesela..Büyük D'm çıldırırdı..Ayakkabı,toka,cici bici elbiseleri giydir derken evden çıkamazdık..
Sonra büyüdü.Kabarık elbise delisi oldu bizim ki..Şöyle döndüğünde onunla birlikte dönen..O yüzden 1-2 parça muhakkak var dolabımızda...

Okulla birlikte tabi bu süs püs olayından biraz uzaklaştık ..Bir t-shirt bir tight,bir pantalon tercihimiz oldu..

 2.Nereden alışveriş yapıyorsunuz?

Sezonda, fiyatlarının uygun olması sebebi ile t-shirt,tight alıyorum LCW'den.Arada Peros'a bakıyorum..Zara'nın, diğer bazı markaların ürünleri oluyor,gayet de uygun fiyata..

Ama indirimde;
Muhakkak B&G'den alıyorum..Bayılıyorum Riccionne ve Killah'ın ürünlerine..Çok pahalı ürünler var mağazada..Onları boşverin..Sezonda bir mağazayı gezin,gözünüze kestirin..Sezonun son indirimi % 70 oluyor..Bekleyin,alın..Gelecek seneye hazır olsun.Geçen gün Optimum'a gittim. Outlet mağazası varmış..Bir sürü t-shirt aldım geçen sezondan. LCW fiyatına..Mesela yazlık bir ceket aldım,içinin astarına,kumaşına bayıldım.Gerçi 8 yaş içindi ama.. :)) Olsun 1-2 sene beklerim,ne yapayım..

Sonra cicili bicili elbiseler için muhakkak Goose'a bakın.Daha önce de bahsetmiştim, Kız çocukları için inanılmaz kaliteli ürünleri var..Özellikle trikoları ve hırkaları çok,çok başarılı..Ben son indirimde alıyorum,fiyatı biraz yüksek olduğu için.Maksimum % 50 indirime giriyor..% 70 indirimleri beklemeyin,hiç indiğini görmedim.Viaport'ta da mağazası varmış,daha henüz keşfetmedim..:)))


Zara,Marks &Spencer alışveriş yaptığımız diğer mağazalar..Benetton'dan arada indirimde alıyorum,sezonda çok çok pahalı,nedense..

Bir de tekstil ürünlerini denetleyen bir firmada çalışan arkadaşımızın önerisi ile tontonun tüm iç çamaşırlarını Mothercare'dan alıyoruz..Piyasadaki en iyi,en sağlıklı  ürün grubu onlardaymış çünkü...

Farkındaysanız hiç GAP demedim.Nişantaşı'na çok geç açılmasıdır sebep..Niyeyse de daha henüz ayağım alışamadı ama yakındır,bekleyin.. :)))

3.Ütü?

Evimize gelen ablamız sağ olsun...Hiç ütü yapmıyorum,çok şükür..

4.Terlik mi, sandalet mi?

Crocs,kesinlikle favorimiz..Sandalette de Timberland.En çok onda rahat etti..1-2 defa heves edip parmak arası aldık,rahat edemedi.

5.Şapka sorun mu?


 
Başlarda rahat etmiyordu.Alttan bağcıklı ya da bandanalarla idare ediyorduk.Şimdi ise rahatlıkla takıyor..Şapkalarımızı genelde Marks & Spencer ve Accessorize'dan alıyoruz..

6.Mayo kullanıyor musunuz?

Evet,üstlerini bile taktırıyor vallahi..Calzedonia sağ olsun..İndirimde çok uygun fiyatlı oluyor...

Minik bir not: Şimdi ben bu markaları yazıyorum ya sırf size yardımcı olması için..
Aman yanlış anlamayın,kimse sponsorum değil.. :))))...

14 yorum:

My Smitten World dedi ki...

masallah ne kadar sirin... insallah Allahim ilerde banada bir kiz cocugu nasip ederde böyle giydiririm :)) sevgiler

Unknown dedi ki...

Ebru,çok teşekkür ederim.Kız çocuğunu giydirmek çok zevkli gerçekten..Oyuncak bebeğini giydirir gibi...İnşallah sizin de olur,gerçi oğluşunuz da çok tatlı maşallah...

annesiningülü dedi ki...

bebekliğindeki ifade hiç değişmemiş :) Duru demeseler bile bu kız Duru der tanırım :D
yesinler onun üstünde dönen kıyafetlerini... bizimki daha anlamıyor :)))

Unknown dedi ki...

Baharcığım,,,,sabret çok çok az kaldı.. :))))

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Ne güzel, erkek annesi olarak hep özenmişimdir kız çocuk giydirmeye:)

Unknown dedi ki...

Ayşeciğim,eskisine göre erkek kıyafetlerinde de değişiklik var bence..En azından renk alternaitfi var..Her şey kahve,lacıvert değil mesela..Ama kız çocuğu gibi o kdar da rek alternatifi yok malesef..:))))

İkizBebek dedi ki...

bebekliği nasıl tatlı, canım ya, şimdi fıstık gibi bir kız çocuğu.

Unknown dedi ki...

İkiz bebekciğim,çok teşekkür ediyoruz...VAllahi ne yalan söyleyeyim bana da çookkkkk fıstık geliyor minnoşum..

annesiningülü dedi ki...

Pınarrr dün saatine mi rastladı ne??? anneanne üstünde dönen fırfırlı bir elbise almışşş Yağmur'a :D
dönüp dönüp durdu dün akşam :D
cidden çok yakınmış :)

Unknown dedi ki...

Baharcııııığımmmmm,ama,ama bu kadar olur...Dönen elbise klübüne hoşgeldiniz.... :)))

svl dedi ki...

Pınar bu sıpacık hiç değişmemiş yaaa

Unknown dedi ki...

Sevalciğim,di mi?
Çok canavardı çokkkk..Çok yordu bizi.. :)))

Unknown dedi ki...

Pınarcığım, markadan ziyade zevkli olmak da önemli bu konuda, maaşallah çok zevklisin, e Durucuk zaten güzel, çuval giyse yakışacak kıvamda:)) ona da koca bir maaşallah!!! bir de dikkatimi çeken şimdiki çocuklar kıyafetlerini kendileri seçiyorlar, hani çocuğum yok ama yeğenlerim öyle, bir de diretiyorlar ki illa ki bu diye, alemler yaaaaa:)))(önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi ben de Durunun bir kopyasından istiyorumm, ben kumralım eşim esmer, tutturma şansımız yüksek aslında dimi:)))))sevgilerr....

Unknown dedi ki...

Deryacığım,çok teşekkür ederiz.Sorma,okula giderken yarım saat erken kalkıyoruz sırf bu yüzden..Yok bunun rengi bununla olması,yok etek istiyorum..Zor çokkkk zor..İyi düşün Duru'nun kopyasından istiyor musun? :))))

Related Posts with Thumbnails